5_1.innerp5_2.p-ip

InnerPower Sports

Wanneer worden de lessen bij InnerPower Sports gegeven?

Woensdagochtend van 10.00 – 11.00 uur – locatie Stationsstraat 3, Spijkenisse
Zaterdagochtend van 10.00 – 11.00 uur – locatie Eikenlaan 61, Spijkenisse

Contact

Sandra
Telefoonnummer: 06-47865797
Mail: innerpowersports@gmail.com

Wat is InnerPower Sports?

Pilates:

Wil je ook ervaren om met liefde en aandacht voor je lijf te sporten?
Kom dan kennismaken met Pilates! Pilates is een effectieve work-out voor je kernspieren, zonder zware belasting.
Tijdens deze training ligt de focus op houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling. Het is een work-out die spiergroepen tegelijkertijd versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.
De oefeningen worden uitgevoerd op een mat met gebruik van je eigen lichaamsweerstand. Dit resulteert in sterkere kernspieren, een betere houding en algehele fysieke fitheid.

Pilates is ook zeker geschikt als therapeutische training: bij revalidatie, herstellen van blessures en chronische aandoeningen. Maar uiteraard ook als je gewoon een sterker lichaam wilt krijgen!

De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 12 personen, waardoor persoonlijke begeleiding mogelijk blijft.

Personal Training:

Wil je:
Sterker worden
Conditie verbeteren
Stress verlagen
Fysieke klachten verhelpen
Herstellen na ziekte

Wat je doelstelling ook is, aan de hand van een uitgebreid intakegesprek maak ik in overleg met jou, een op maat gemaakt persoonlijk trainingsprogramma.
De drie belangrijkste pijlers zijn voeding, beweging en coaching. Een goede begeleiding van de oefeningen, letten op de juiste houding en uitvoering.
Samen gaan we werken aan jouw doelstelling en deze doelstelling bereiken! Neem contact met mij op voor een gratis strategiegesprek.

Wat zijn de kosten?

Pilates
De kosten zijn € 100,00 per strippenkaart van 10 lessen. De strippenkaart is 12 weken geldig en niet overdraagbaar.
Een losse les kost € 15,00
Het is mogelijk een proefles te volgen voor € 10,00, neem van te voren wel contact met mij op om te overleggen of er ruimte is.

Personal Training
Deze persoonlijke training wordt gegeven voor een betaalbare prijs van € 45,00 per training.

Wie geeft de lessen bij InnerPower Sports?

Hoi! Ik ben Sandra en woonachtig in Spijkenisse.

Mijn missie: bewegen is voor iedereen! Voor iedereen is er beweging op maat. Ook als je chronische ziekten of blessures hebt, of motorische problemen.
Met wat extra aandacht kun je veel meer bereiken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Ontdek de kracht die in je verborgen zit!
Sporten is altijd mijn ding geweest. Vind het gewoon leuk om te doen, ook al ben ik er nooit een uitblinker in geweest.
Leuk, maar niet goed voor mijn knieën. Ben ik halverwege mijn twintiger jaren ernstig ziek geweest en succesvol beter geworden. Maar niet mijn longen en mijn nek.
Mijn longcapaciteit zal altijd onder niveau blijven, hoe hard ik er ook voor werk. Mijn nekspieren zullen altijd onderontwikkeld blijven.

Maar als je mij ziet, zie je dat niet. Zie je een grote, gezonde meid. En dat ben ik ook, maar op sportgebied kan ik alles geven wat ik wil, maar mijn conditie blijft zwaar onder de maat.
Denken mensen dat ik eens wat meer van de bank af moet komen.

Daarom ben ik mij gaan richten op personal training en pilates, wil ik juist mijn aandacht geven aan mensen met chronische ziekten, blessures of motorische problemen. Zodat je kunt sporten in een veilige omgeving met op maat gemaakte oefeningen speciaal voor jou, met persoonlijke aandacht en begeleiding.

Site by Alsjeblaft!